Snart blir sitsen perfekt ... Snart!

Ni vet ett sådant ridpass då alla bitarna plötsligt bara faller på plats, och känslan av att äntligen förstå infinner sig? Just så kändes det för mig idag när jag red ut på en långtur med Hero som hoppade och studsade glatt i galoppen. Förutom att det var så oerhört härligt, så gick det äntligen upp för mig hur man ska vinkla fötterna för att de inte ska stå utåt! Det gick suveränt, så fantastiskt jättebra!
 
Att vadmusklerna värker nu, det tar jag bara som ett gott tecken på att jag faktiskt använt dem och jag förstår att det nog inte alltid kommer göra såhär ont. För när jag börjat bygga upp de där musklerna ... Då jävlar ska ni få se på supersits!


Hästsporten kan vara dyr

Nu var det länge sedan jag skrev sist, men på begäran av mina få trogna läsare ska jag nu göra ett försök att damma av bloggen och återuppta hästbloggandet på nytt. Med förnyade krafter och förnyad inspiration kan det väl inte gå annat än bra?

 Jag mjukstartar väl med en kort Vill ha lista för att sedan övergå till lite mer intressanta inlägg.

På första plats på min lista hamnar dessa fantastiska Soubirac - Centaure Jumping ridstövlar i kalvskinn. Just love them!


På andra plats hamnar ... En jättefin storhäst med ännu större kapacitet och utvecklingsmöjligheter. Bild saknas tyvärr eftersom att jag inte valt någon specifik. Denna härnedan kan dock få visa vad jag menar. Här nedan alltså, en gammal bild på från ett av de mest intressanta ridpass jag någonsin varit med om.




En sak har dessa två saker på min lista gemensamt. De är dyra. Snuskigt dyra. Men fina. Fantastiskt fina. Och för tillfället ouppnåeliga för min del, tyvärr. Men någon gång, då!

RSS 2.0