Vi stalltjejer ser bra ut!

Jag upphör aldrig att förvånas över människors okunskap. Idag läste jag till exempel på en sida där det var en som trodde att hästtjejer sitter hemma i soffan och äter ostbågar hela dagarna! Och hur ofta möter man inte folk som tror att hästtjejer är feta och fula? Det händer titt som tätt, och lika ofta får jag höra att ridning väl inte ger någon motion.

För det första, om man har häst sju dagar i veckan och dessutom ska gå i skolan/jobba, när ska man då ha tid att sitta hemma som en annan soffpotatis?

För det andra, ridning ger en massa motion och muskler. Upplysningsvis har även andra idrottsmän förstått det nu och använder ridningen som ett komplement till andra sporter.

Och för det tredje, finniga och feta stalltjejer är oerhört sällsynta. Tvärtom har vi en förmåga att se rätt sunda och friska ut eftersom att vi rör mycket på oss och vistas utomhus en hel del också.

Så kan vi inte en gång för alla slå hål på den felaktiga bilden för hur en stalltjej ser ut? Den är så fullkomligt löjlig att det inte är klokt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0