Vad den här bloggen handlar om

Man skulle kunna fråga sig vad som egentligen är syftet med den här bloggen. Inläggen har absolut inget samband med varandra utan handlar om allt möjligt ... Eller ja, de handlar ju alltid om hästar men annars går de verkligen inte i någon speciell enhet.

Den här bloggen har jag för att jag älskar allt som har med hästar att göra, och för att jag ville ha någonstanns där jag fritt kunde skriva om allt som rör dessa underbara varelser. Att man sedan inte kan gå in och läsa bloggen för att man är just dressyrnörd eller hoppfantast gör kanske att bloggen inte riktigt riktar sig till någon speciell grupp av människor. Men jag struntar i om besökarantalet ligger i botten, för meningen med den här bloggen är ju mest att jag ska få skriva om det jag vill, så den fyller ju sin funktion!

Men om sedan någon skulle råkas tycka att det jag skriver är lite intressant också, då är ju det jättebra och roligt! Men jag vill bara göra klart för er en gång för alla att jag är medveten om att bloggen svävar ut till allt mellan himmel och jord (om hästar) men att jag helt enkelt inte bryr mig så mycket om det. Så nu vet ni det ;-)


Kommentarer
Postat av: victor

Okej, så riskerna med överbefolkning är så hemska att det är värre än att låta 100 000 gamla dö varje dag :)



Något att filosofera över

2008-11-28 @ 22:43:33
URL: http://victorbjoerk.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Tack vissst är den! :) hur mår du då?

2008-11-28 @ 23:56:57
URL: http://snigelbebis.blogg.se/
Postat av: niki

häftig bild, tagit själv?

:)

2008-11-30 @ 18:30:26
URL: http://nikitr.blogg.se/
Postat av: Bea

Svar till Niki: Tack! Ja, jag har tagit bilden själv :-)

2008-12-01 @ 11:57:16
URL: http://ridlycka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0