En liten dröm jag har

För ett tag sedan gjorde jag en lista på saker jag ville göra och uppleva innan jag dör. Många av de sakerna jag skrev ner på listan handlade givetvis om hästar. De allra flesta faktiskt, när jag tänker efter.

Bland annat skulle jag vilja få möjlighet att ensam utbilda en ponny så att den så småningom kan börja tävla med goda resultat. Och även om jag själv inte har åldern inne att tävla ponny när den drömmen eventuellt går i uppfyllelse så kan jag ju alltid be någon annan tävla den åt mig, eller så kan jag för all del starta den i avdelning B på tävling eftersom att det där inte finns någon övre åldersgräns. Visserligen kan jag inte vinna något då, men det skulle ändå vara grymt kul! Sedan skulle jag såklart sälja den så småningom, tänk känslan av att få se en ponny som man själv utbildat lyckas bra på tävlingsbanorna med andra ryttare! Det skulle då få i alla fall mig att känna det som att jag har lyckats.

När ska jag uppfylla den här drömmen jag har? Helst av allt skulle jag vilja ta ett friår när jag gått ut gymnasiet, bara rida och fundera på vad jag vill göra i framtiden. Men jag vet inte, det kanske inte är en sån bra idé?

Kommentarer
Postat av: Katinka

Svar: Yep! Tack =)

2008-12-01 @ 15:59:41
URL: http://tinkalinka.blogg.se/
Postat av: Minnali

- Simma med delfiner

- Hoppa fallskärm

- Släppa en egen kollektion

(- Åka till månen)

2008-12-01 @ 15:59:41
URL: http://minnalis.blogg.se/
Postat av: Alicia

ja det är helt otroligt!

2008-12-01 @ 15:59:53
URL: http://liitenflicka.blogg.se/
Postat av: Karolina

Ättikan ska vara mot fett hårbotten... Jag testade idag...tror inte det hjälpte haha

2008-12-01 @ 16:21:03
URL: http://finehair.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0